Предна В момента Следва
ED SHEERAN PERFECT (ROBIN SCHULZ REMIX)

Power news

Експерти представят новия програмен период за еврофинансиране

Експерти представят новия програмен период за еврофинансиране

 Днес от 11.00 ч. в залата на Културен център "Морско казино" ще се проведе информационна среща "Новият програмен период 2014-2020". Срещата е част от национална информационна кампания.
Инициативата, организирана от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, ще представи новите възможности за финансиране.
В кампанията ще се включат експерти от управляващите органи, които ще представят бъдещите оперативни програми: "Транспорт и транспортна инфраструктура", "Околна среда", "Региони в растеж 2014-2020 г.", "Развитие на човешките ресурси", "Наука и образование за интелигентен растеж", "Добро управление" и "Програма за развитие на селските райони".
Поканени за участие са представители на всички общини на територията на Югоизточен район за планиране, социално-икономически партньори, териториални структури на държавната администрация и неправителствени организации,заинтересовани граждани.
Кампанията се финансира по Оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация