Предна В момента Следва
LIZZO ABOUT DAMN TIME

Power news

Дойде време за голям волейбол! „Нефтохимик 2010“ посреща германския „Фридрихсхафен“ за Шампионската лига в обновената зала „Младост“

Дойде време за голям волейбол! „Нефтохимик 2010“ посреща германския „Фридрихсхафен“ за Шампионската лига в обновената зала „Младост“

Дойде време за голям волейбол на световно ниво!  Бургас за първи път ще бъде домакин на мач от Шампионската лига.

 

Един срещу друг на полето в обновената зала "Младост" днес ще застанат отборите на "Нефтохимик 2010" и германския "Фридрихсхафен".

 

Двубоят е от третия квалификационен кръг и е с начален час 19:00. От бургаския клуб отчитат, че интересът е много голям и призовават зрителите да заемат места по трибуните колкото им е възможно по-рано.

 

Билетите за вход са на цена от 5 лева, а за ученици и пенсионери по 3 лева.

 

За първи път в зала "Младост" ще заработят две нови електронни табла, които напълно отговарят на изискванията на Международната федерация по волейбол. Монтирани са и допълнителни седалки.

 

Официален дебют с екипа на "Нефтохимик 2010" ще направи украинският диагонал Олександър Стаценко.

 

"Момчетата, начело с Теодор Салпаров, Георги и Валентин Братоеви, които са изиграли много подобни мачове, са максимално мобилизирани. Надяваме се компетентната бургаска публика да мотивира допълнително отбора по пътя към победата срещу дългогодишен участник в Шампионската лига", заяви старши треньорът на "Нефтохимик 2010" Найден Найденов.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация