Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Допълнителна боксова среща обявиха организаторите на Национална боксова лига Efbet

Допълнителна боксова среща обявиха организаторите на Национална боксова лига Efbet

Допълнителна специална боксова среща ще се проведе по време втория кръг на Националнта боксова лига Efbet. Това обявиха организаторите на пресконференция, състояла се вчера. Срещата ще бъде професионална и ще е между Милен Паунов, бургаски боксьор тежка категория, печелил двa турнира Bigger’s Better 10 и Калоян Йорданов, състезател на Ботевград. Така боксовите среща по време на гала вечерта стават общо 10 – 9 срещи от Националната боксова лига и 1 специална професионална среща. Срещите ще се проведат по олимпийските правила, без потници, което ги доближава до професионалния бокс.

„Избрахме Бургас защото тук са едни от най-изявените боксьори на България – участници в световни и европейски първенства и олимпийски квалификации. Имаме и европейски шампион за юноши в лицето на бургззлията Иван Атанасов, който преди дни стана и шампион на България за старша възраст. Очакваме зрелищно събитие и много публика.” съобщи Атанас Николов, член на управителния съвет на БФБ. Другите представители на бургаската школа са Якуб Чиновлиев от „Победа  Черноморец”, Петър Драганов, Иван Мечков и професионалиста Милен Паунов.

Галавечерта се организира от Българска федерация по бокс и Министерството на младежта и спорта, с подкрепата на „Ефбет“, „Победа“ АД, Община Бургас, Мол „Галерия“ и Тикетпро.  Домакин на събитието е  боксов клуб „Победа – Черноморец“, гр. Бургас.  Медийни партньори са информационен сайт „Burgas24.bg“ и радио „Power FM“. Можете да последвате събитието във Facebook.

Бургазлии и гости на града ще могат да гледат на живо зрелищните двубои в спортна зала „Младост“ на 26-ти октомври от 19:30 часа. Билети  вече се продават онлайн. В деня на събитието ще могат да се закупят и на касите на спортна зала „Младост“. Стойността им е 10,00 лева.

 

ОЩЕ НОВИНИ

Бургас посреща втория кръг на най-мащабното боксово събитие на България

Иван Атанасов, един от победителите в "Добрата кауза", е спортист на Община Бургас за 2016

Боксьорът Иван Атанасов получи финансовата си подкрепа от "Добрата кауза"

Европейски шампион по бокс за юноши с подкрепа в "Добрата кауза"Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация