Предна В момента Следва
MIRO, ALMA POVECHE
ON AIR 21:00 - 22:00
Disco Club 21 Програмата

Power news

Днес стартира "Флора Бургас' 2017"

Днес стартира "Флора Бургас' 2017"

Днес в 11.30 часа с празничен концерт стартира най – пъстрия празник, с който отбелязваме пролетта – цветното изложение Флора Бургас’ 2017.  Тази година феерията на цветята ще ни владее до 7 май.Триметрова фея и хобитова къща са само малка част от арт инсталациите, които ще впечатляват посетителите. Освен тях, в новото издание ще видим eкзотично хищно растение от Ботаническата градина в "София", ароматна маслодайна роза "Дамасцена" от долината на розите, причудливи бонсай дръвчета, орхидеи във всички възможни цветове, пана от скандинавски мъх - най-модерното решение в интериорния дизайн, хиляди цветя, десетки цветни аранжировки, мащабни цветни скулптури.

Повече от 90 производители и вносители на цветя, градинска мебел, посадъчен материал, торове и препарати, саксии, био и арт продукти ще се представят в 33-то издание на цветното изложение. Най-доброто от парковото и градинско озеленяване ще покажат участници от Бургас, Пазарджик, Габрово, Плевен, София, Павликени, Варна, Велико Търново, Пловдив, Казанлък, Троян, Стара Загора, Долна Оряховица, Враца и десетки други по-малки градове и села.

Флора – та ще се разгърне в три зони: търговска ,където ще може да се снабдите с цветя и да получите съвети за тяхното отглеждане и подреждане; централна, където освен цветя, ще има БИО и АРТ зони, от които посетителите могат да се сдобият с красиви и полезни предмети и продукти, съобразени с цветната тематика на изложението; демо зона за демонстрации, където ще получите уроци по икебана, оформяне на бонсай дръвчета, изработка на керамични съдове и уникални бижута от естествени цветя.

Подробности за участниците, информация за съпътстващата програма с демонстрации и всичко, свързано с Национална изложба на цветя "Флора Бургас'2017" може да намерите на фейсбук страницата на експо център „Флора”, както и на специално създадената страница: https://www.facebook.com/events/782242671914949/ .Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация