Предна В момента Следва
AVA MAX SO AM I (DEEPEND REMIX)

Power news

Днес по инициатива на Община Бургас се прави скрининг на извадка от нови 50 души

47 души остава броят на заразените с коронавирус в Бургаска област. 23 са излекуваните до този момент. В болница са 7. Общото им състояние е задоволително, един е на кислородотерапия. На двама от настанените в болница ще бъдат взети проби и при отрицателен резултат ще бъдат изписани.

571 души са под карантина в областта, 268 от тях в община Бургас.

Сред пътниците в самолета Амстердам - София е имало двама души от Бургас. Те са установени и  ще им бъдат направени ПиСиАр тестове.

42 акта е съставила Полицията за нарушаване на правилата от последната заповед на здравния министър, както и за разхождане на едри кучета без намордници. В Морската градина има постоянно полицейско присъствие. 48 общински служители и доброволци са разпределени във всички паркове на Бургас, за да сигнализират за драстични нарушения на органите на реда.

По инициатива на Община Бургас се прави скрининг на извадка от нови 50 души - хора, които разнасят храна по домовете и служители на Детска млечна кухня.

Общината осигури за временно ползване три жилища от своя резервен фонд за 5 медицински сестри от Инфекциозно отделение, които заявиха желание да не се прибират при семействата си от съображения за безопасност.

Всички дейности по дезинфекция и доставка на храна се извършват регулярно.47 души остава броят на заразените с коронавирус в Бургаска област. 23 са излекуваните. В болница са 7. Общото им състояние е задоволително, един е на кислородотерапия. На двама от настанените в болница ще бъдат взети проби и при отрицателен резултат ще бъдат изписани.

571 души са под карантина в областта, 268 от тях в община Бургас.

Сред пътниците в самолета Амстердам - София е имало двама души от Бургас. Те са установени и днес ще им бъдат направени ПиСиАр тестове.

42 акта е съставила вчера Полицията за нарушаване на правилата от последната заповед на здравния министър, както и за разхождане на едри кучета без намордници. В Морската градина има постоянно полицейско присъствие. 48 общински служители и доброволци са разпределени във всички паркове на Бургас, за да сигнализират за драстични нарушения на органите на реда.

Днес по инициатива на Община Бургас се прави скрининг на извадка от нови 50 души - хора, които разнасят храна по домовете и служители на Детска млечна кухня.

Общината осигури за временно ползване три жилища от своя резервен фонд за 5 медицински сестри от Инфекциозно отделение, които заявиха желание да не се прибират при семействата си от съображения за безопасност.

Всички дейности по дезинфекция и доставка на храна се извършват регулярно.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация