Предна В момента Следва
DR. KUCHO LA TARDE SE HA PUESTO TRISTE (FEAT. MARTA BOLANOS)

Power news

Днес можем да се сдобием с книжка с маршрутите и разписанията на градския транспорт

Днес можем да се сдобием с книжка с маршрутите и разписанията на градския транспорт

Полезна книжка, включваща карта с маршрутите и разписанията на градския транспорт,  се раздава в автобусите. Тя отразява промените, свързани с прилагането на новата транспортна схема. Ако не успеете да се снабдите с нея веднага, имайте търпение, призовава Община Бургас. Отпечатани са 15 000 бройки, които ще се раздават до изчерпване на тиража. Ако се наложи, ще се направи допечатка.

Освен от контрольорите на борда на автобуса, с книжката ще можете да се сдобиете в Транспортната къща на главната улица, терминал "Меден рудник", Автогара Юг и Автогара Запад. С нея ще разполагат и асистентите по спирките, облечени със специално сигнално облекло, които през следващата седмица ще помагат на гражданите да свикнат с новата транспортна схема, влизаща в сила на 26 ноември, събота. Книжката съдържа още разяснения за видовете пътувания и карти, инструкции за употребата им, както и друга полезна информация.

 

За повече информация можете да следите сайтовете на Бургасбус (www.burgasbus.info), Община Бургас (www.burgas.bg) и www.transportburgas.bg, където се качва всяка последна информация, свързана с градския транспорт. При нужда се свържете със специализирания офис за работа с клиенти на „Бургасбус“ в Транспортна къща, с телефон 056 831 422, денонощен диспечер на „Бургасбус” – тел. 056 810 943 и на електронната  поща: bourgasbus@abv.bg.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация