Предна В момента Следва
DESTINY'S CHILD SAY MY NAME (REMIX)

Power news

Днес откриват Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’

Днес откриват Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’

От днес в рамките на 3 дни бизнеса има възможност да се подготви и договори изгодни оферти за сезон на 2017 на традиционното пролетно Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’, което се осъществява на терена на хотел „Котва” в курортния комплекс Слънчев бряг.Изложението посреща 50 фирми и представители на бизнеса, които да изложат своите продукти и да дадат възможност за бъдещо договаряне на място. Вратите на Изложение-договаряне за „Туризма от А до Я” 2017г са отворени за всички, които желаят да присъстват през трите дни от 10.00 до 17.00 часа.

Форматът на изложението - договаряне е типично Бизнес ту Бизнес и е конкретно насочен към професионалистите от обектите на туризма - мениджъри на хотели, ресторанти и развлекателни заведения с производители и вносители на стоки, продукти и услуги за обектите от туристическия бранш. 

 

 

 

За да е успешен всеки един бизнес, опитът показва, че трябва да се заложи на качествена реклама, която да популяризира дейността по правилния начин. Затова и представителите на бизнеса и гостите на изложението имат възможността да проучат опциите от професионалистите в бранша, в лицето на консултантите на радио Пауър ФМ, директно, на място. Всеки един би могъл да потърси съдействие и добро предложение за себе си на щанда на радио Пауър ФМ, които са медиен партньор на събитието.

 

Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’ пожелава успех на всички участници!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация