Предна В момента Следва
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Power news

Днес е деня на традиционната трудова борса в Бургас

Днес е деня на традиционната трудова борса в Бургас

Днес в Бургас се провежда традиционната трудова борса, която дава възможност за реализация и перспектива в сферата на хотелиерството, туризма и ресторантьорството. Тя е позиционирана в Културния дом на Нефтохимика през целия ден. 40 са работодателите, които са заявили участие през тази пролет. Те са от цялото южно черноморие. За първи път има и чуждестранно участие от страна на Германия по специалности в хотелиерството и ресторантьорството, като от там предлагат работа за поне 10 позиции.

„Над 1000 са работните места, които ще бъдат предложени за трудова заетост, което е реален шанс за работа на над 2000 човека”, каза за Пауър ФМ Живко Янакиев, директор на Бюро по труда – Бургас. Той допълни, че заплащането тази година няма да има съществена разлика спрямо миналата година и ако има повишение на заплатите, то няма да бъде повече от 50 лв.

Предимството на подобен вид борси е възможността за директен контакт и договорки. Тя създава облекчение и за хората, които идват да работят от вътрешността на страната и предствя условия, като за предвижване (транспорт), така и за уреждане на самия престой на работника – условия, нощуване и заплащане на място.

Около 1600 души са намерили работа чрез миналогодишната борса.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация