Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Димитър Николов е дал обещание "Нефтохимик" да няма финансови затруднения през следващата година

Димитър Николов е дал обещание "Нефтохимик" да няма финансови затруднения през следващата година

Имаме уверението на община Бургас и лично на кмета Димитър Николов, че „Нефтохимик” няма да има финансови проблеми до лятото и всичко ще бъде наред. Това каза в ефира на Power FM говорителят на футболния „Нефтохимик” Манол Тодоров. Той определи 2016 като трудна. „Преди 6 месеца, когато този отбор беше създаден от нулата, беше ясно, че освен спортно-техническо и финансово отборът ще има затруднения. Изпращаме годината с положителни емоции и очаквания за новия сезон. Отборът се събира на 9 януари, когато ще бъде първата тренировка на футболистите. На 28 януари ще заминат и на лагер в Турция, където заминават и повечето български отбори за подготовка”, информира Тодоров.

Говорителят на бургаския отбор информира, че се работи и по селекция, като се преговаря с много футболисти. Според него, в медиите се появяват различни информациии и спекулации за новите попълнения в отбора. „Няма нищо конкретно и нищо вярно в информацията, че национал от „Лудогорец” ще дойде в „Нефтохимик”. Местни сайтове изреждат имената на половината първа лига, че ще едват в Бургас. Те може и да познаят за някой от тях, но няма как да е иначе, след като спекулират с 20 имена”, информира Тодоров.

От „Нефтохимик” са реалисти, че новата година ще е предизвикателство за всички, след като се намират в дъното на класирането. Манол Тодоров обаче уточнява, че новата формула на шампионата позволява до каря нищо да не бъде ясно. Според него най-важното за отбора е да идват хора на стадиона и да подкрепят шейховете и той призова към това феновете.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация