Предна В момента Следва
AVA MAX SO AM I (DEEPEND REMIX)

Power news

ДГ"Звездица-Зорница" ще поеме и грижата за децата до 9-годишна възраст на медиците

ДГ"Звездица-Зорница" ще поеме и грижата за децата до 9-годишна възраст на медиците

* И детската градина в кв. Ветрен ще се включи в грижите за деца на бургаски лекари

 

Детска градина "Звездица-Зорница" ще поеме грижата, освен за деца на бургаски лекари и медицински лица, които са в яслена и градинска група, и за тези в 1, 2 и 3 клас. За децата в начален курс ще бъдат създадени условия в градината да се обучават в дистанционна среда, за да не пропускат учебния материал.

"Разширяването на услугата ще осигури възможност на медиците ни да продължат да изпълняват своите денонощни задължения в бургаските болнични заведения. Това е най-малкото, което можем да направим в момента за тях. Освен това и детската градина във Ветрен ще се включи в грижите за децата на бургаските лекари, работещи в болничното заведение в квартала", сподели още кметът Димитър Николов.

Медицинските лица, които искат да се възползват от услугата, трябва да попълнят и да изпратят по ел. поща заявление до кмета, в което да посочат дали децата им да се обучават в полудневна, целодневна, нощуваща група или в занималня за деца до 9 години. Заявлението е качено на сайта на Община Бургас тук: https://www.burgas.bg/bg/info/index/1535, като попълненото заявление трябва да се изпрати на e-mail: y.ananieva@burgas.bg

За всички останали записвания, родителите на децата могат да позвънят на следните телефони: 0885 227 940 - София Димитрова, директор на ДГ "Звездица Зорница" и на 056 907 241, 0885 983 659 - Веселина Таралова, директор на общинска дирекция "Образование и демографски въпроси".

Детската градина "Звездица-Зорница" се намира в непосредствена близост до УМБАЛ Бургас и други лечебни заведения. Едновременно с това, капацитетът й позволява в нея да се полагат грижи за над 300 деца.

Файлове и ресурси#Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация