Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Детски хирург от УМБАЛ Бургас посвети месец юни на безплатни прегледи

Детски хирург от УМБАЛ Бургас посвети месец юни на безплатни прегледи

Детският хирург от УМБАЛ Бургас д-р Евгени Бенчев ще преглежда безплатно през м. юни. Жестът му е в чест на Деня на детето, а с детския хирург могат да се консултират всички родители на малки деца. Не е необходимо направление от личен лекар, но записването е задължително. Безплатните прегледи ще се провеждат всяка сряда през месеца в медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“. Сферата, в която родителите биха могли да се консултират с него, са слабинните хернии, пъпните хернии, които често се появяват при новородени и малки деца. Д-р Бенчев има опит в цялата сфера на общата детска хирургия, включваща деца от 0 до 18 години, както и в овладяването на специфични състояния при момчетата – хидроцеле и крипторхизъм. Радвам се, че популяризирате детската хирургия, защото в Бургас тя все още не е много известна. Ще се радвам  на интерес от страна на родителите, за да помогна на техните деца, защото осен познатите хернии има още много заболявания, за които помагат именно детските хирурзи, но хората не са информирани за тях", заяви в интервю за Пауър ФМ д-р Бенчев. 

Д-р Евгени Бенчев идва в Бургас от Великобритания, където е работил в последните 7 години. Член е на Кралското хирургическо дружество на Великобритания. Опитът му с всички видове хирургични състояния при децата е солиден. Той е вторият такъв специалист в нашия град, работи едновременно в УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“.

Записване може да се осъществи на телефони: 0879 545082 и 056 816454 (записване от 11.00 до 13.00 ч.), но дори и да не се запишете предварително, а отидете директно на регистратура в УМБАЛ, никой желаещ преглед няма да бъде върнат.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация