Предна В момента Следва
FATBOY SLIM THE ROCKAFELLER SKANK (GIOVI MMXX BOOTLEG)
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Power news

Деца се включват с благотворителна кауза в Международния кулинарен фестивал

Деца се включват с благотворителна кауза в Международния кулинарен фестивал

Учениците и малчуганите от детските градини в Бургас започнаха да изработват сувенири, рисунки, апликации от различни материали на тема "Българският бит, култура, традиция и храна". Техните произведения ще бъдат изложени в благотворителен базар в рамките на Международния кулинарен фестивал, който ще се проведе на 14 май 2016 г. в Мол Галерия - Бургас и се организира със съдействието на Община Бургас.

Срещу символична сума от 3 лв. посетителите ще могат да опитат вкусовете на 19 държави. Всички събрани средства от деня на фестивала, както и от детския благотворителен базар ще бъдат дарени на "Общински фонд за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от община Бургас".

Бургас е един от седемте града, който ще е домакин на кулинарния фестивал. Събитието се организира в партньорство с Министерството на туризма, GTC България, Кулинарна Академия NRC, Международен женски клуб и 17 чуждестранни посолства у нас.

Целта му е кулинарните традиции, обичаи и многообразието на културите на света да бъдат събрани по едно и също време в България. Това е първата по рода си кампания у нас - пътуващ кулинарен и културен фестивал, който ще посети седем от най големите градове, за да сподели световното кулинарно наследство.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация