Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ КРАЛСТВО БАХРЕЙН ПОСЕТИ БУРГАС И ИЗРАЗИ ЖЕЛАНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО В ОБЛАСТТА НА СПОРТА

ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ КРАЛСТВО БАХРЕЙН ПОСЕТИ БУРГАС И ИЗРАЗИ ЖЕЛАНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО В ОБЛАСТТА НА СПОРТА

Делегация от Кралство Бахрейн посети за първи път Бургас и се срещна с кмета Димитър Николов, за да обсъдят желанието си за сътрудничество и възможностите за развитие и инвестиции в областта на спорта в морския град. На срещата присъства и заместник-кметът по спорт и туризъм в Община Бургас Манол Тодоров.

Гостите бяха водени от Мохамед Шахид - президент на Brave Combat Federation, глобална организация за смесени бойни изкуства в Бахрейн, съветник на президента на Олимпийския комитет на Бахрейн и основател на отбора по MMA - KHK. Той е първият състезател по смесени бойни изкуства, който представя Бахрейн в глобално ММА събитие.

Г-н Шахид сподели по време на разговора, че са избрали града заради отличните възможности, които предоставя за развиване на спортни дейности, възможности за туризъм и развиване на бизнес. Той изрази желание и за изграждане на спортен център за бойни спортове в Бургас. Като първа стъпка към това може да бъде организиране на елитна Гала вечер по ММА още това лято в Бургас.

Кметът Димитър Николов презентира спортните и инфраструктурни обекти в града, предоставящи условия за съвместно сътрудничество и заяви пред гостите, че ще се радва морския град да бъде домакин на спортното събитие.

Гостите споделиха, че след срещата ще посетят зала „Арена Бургас“ и Морска гара, като възможни места за провеждане на Гала вечерта, а всичко от визитата в Бургас, ще бъде докладвано на Негово височество Шейх Халед бин Хамад Ал Халифа, който вече е запознат с дейността на Общината, представителите от Bulgarian Fight Agency и домакинството на елитната К1 верига GLORY през 2023 г. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация