Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

„Черноморец” класира четвърти отбор за суперфинала по водна топка

„Черноморец” класира четвърти отбор за суперфинала по водна топка

След отборите на U19, U17 и U15 на "Черноморец", за медалите в настоящия сезон по водна топка ще спорят и момчетата до 13 г. Възпитаниците на треньора Светозар Владков се класираха за суперфинала, където един срещу друг ще се изправят най-добрите четири отбора в тази възраст.

В първия финален кръг, състоял се на басейн Приморски във Варна, бургаските ватерполисти победиха  "Ботев" /Враца/ с 11:6, "КПС Варна" с 9:3 и "Черно море" с 13:2. Лидер в класирането е миналогодишният шампион "Комодор". След промяна във възрастовата граница, която беше до 12 г., а сега е до 13 г., съставът на варненци се запази и в настоящото първенство е най-сработеният и обигран. Показателен е резултатът от морското дерби, в което "акулите" загубиха с 0:9.

За финалната четворка се класират четирите отбора с най-добри показатели. Прави впечатление, че липсват представители на столичните клубове.

В суперфинала от държавното първенство за момчета U13 ще играят лидерът във временното класиране "Комодор" - 9 т., вторият "Черноморец" - 6 т., третият "Ботев" /Враца/ - 3 т. и четвъртият "КПС Варна" - 0 т. Точковият актив от срещите във Варна се запазват.

Медалистите в настоящия шампионат ще станат ясни през лятото. Мачовете от супер финала ще се проведат във Варна на 23 и 24 юни.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация