Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

C-BLOCK и DOWN LOW за първи път на една сцена

C-BLOCK и DOWN LOW за първи път на една сцена

C-BLOCK и DOWN LOW  се качват за първи път на една сцена.  Поводът е концертът по случай  5 ГОДИНИ РАДИО POWER FM, мястото е Бургас, денят е 29 май. Звездите са вече в България, заредени с много положителни емоции, които ще предадат на всички слушатели на  радиостанцията и почитателите им от цялата страна.

Още със стъпването си на българска земя, C-BLOCK и DOWN LOW  записаха поздравителен клип, в който  анонсират участието си  с хъс за страхотен купон .

Това не е единствения подарък, който от радио Power FM са подготвили за слушателите си, за рождения си ден. Организацията предвижда тридневно парти, в рамките на три концерта, с начален час 20.00 часа на площад  „Тройката”, в Бургас. Участници в купона, освен C-BLOCK и DOWN LOW,  са и любимите български музикални звезди МИРО И DEEP ZONE PROJECT . Концерите са безплатни за всички, нужно е само добро настроение!

Забавлението стартира още тази вечер – 27 май, 20.00 часа на площад Тройката с МИРО и подгряващите го DJ MAX, ДИМИТЪР АТАНАСОВ

В събота вечер за всички фенове на радиостанцията на празничната сцена забиват DEEP ZONE PROJECT, с подгряващи артисти HOODINI, ДОБРИ МОМЧЕТА , FANG и DJ POKERA.

  А в неделя пред публиката излизат взривоопасните звезди от 90-те  C-BLOCK и DOWN LOW- за първи път заедно на една сцена, със специалното участие на РАП НАЦИЯ,  DJ FED и танцьорите от спортен клуб БЛЯК СТАЙЛ ДЮН, страхотните БЛЯК СТАЙЛ КРЮ, ФОРСАЙТ КРЮ, ДЪ НЕКСТ КРЮ. Очакват ви незабравими моменти, за които после ще разказвате.

И това отново не е всичко. Рожденникът POWER FM организира афтърпарти за всички свои слушатели, клиенти и приятели, непосредствено след заключителния концерт на 29 май в местния BAR Kashmir. Там ще са звездите на Радио Power FM, водещите – Силви, Деси, Милен, Иво, Манол и Петър Генчев. Специални гости ще бъдат C-BLOCK и DOWN LOW, както и Румънеца от дуета “Румънеца и Енчев”.

Защото така се празнува рожден ден! Със страхотни концерти в  три вечери с водещи български и любими световни изпълнители!  C-BLOCK, DOWN LOW, МИРО И DEEP ZONE PROJEKT идват в Бургас,  специално за вас - всички слушатели на станцията. Емоция, достатъчна за положителния заряд на всички по цялото южно Черноморие, събрана в сърцето на Бургас!

И това не е всичко! Изненадите от радио Power FM тепърва предстоят! 

Генерален спонсор на  5 години POWER FM са  Happy Bar & Grill

А партньори на всичко случващо се по повода са: Община Бургас, строителна компания Евробилдинг Инженеринг, Masterhaus, Hyundai Bulgaria и Mall Burgas Plaza

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация