Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Бургаските бременни и родители отново на училище

 Бургаските бременни и родители отново на училище

НОИ и УМБАЛ Бургас отговарят на техните въпроси.

Причината е третото издание на най-голямото специализирано училище за бременни и родители в Бургас - "Мама знае най-добре".  За старт на лекционната програма за 2019 г. организаторите са заложили на две много важни теми, свързани с бременността и майчинството - "Женска консултация. Важни изследвания по време на бременността - превенция и скрининг" и  "Финансови помощи и обезщетения - правата на майките и бременните жени. Какво, къде и как".

Лектори на първата от поредицата лекции ще са завеждащият на родилното отделение към УМБАЛ Бургас - д-р Антонио Душепеев и Николина Козарева - началник -сектор "Майчинство и болнични" към НОИ. 

Освен полезна информация, бъдещите и настоящи родители ще имат възможността да задават своите въпроси и да бъдат разгледани конкретно техните казуси. Лекциите ще се проведат на 12 януари (събота) от 10:30 часа в Смарт Център Бургас. 

Можете да заявите вашето присъствие като се обадите на тел. 0894406234 или 0883100044 или като изпратите e-mail на адрес mamaznae@adaptive.bg

Всички, записали се предварително, ще имат възможността да участват и в традиционната голяма томбола с награди. 

За новата година организаторите са подготвили много интересни теми, свързани с бременността и отглеждането на децата, както и срещи с изявени специалисти от цялата страна. 

Лекциите от училище за бременни и родители "Мама знае най-добре" са безплатни. Повече информация за училището и предстоящите събития може да следите на фейсбук страницата - www.facebook.com/mamaznaenaidobre.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация