Предна В момента Следва
YOANA FIESTA

Power news

Бургас спечели награда за “Аутсорсинг град с най-висок потенциал за развитие”

Бургас спечели награда за “Аутсорсинг град с най-висок потенциал за развитие”

Бургас спечели специалната годишна награда за "Аутсорсинг град с най-висок потенциал за развитие". Прие я кметът Димитър Николов, който благодари на организаторите и увери представителите на бранша, че ще работи дългосрочно за неговото бъдеще.

От миналата година всяко бургаско дете вече учи английски език от 5-годишна възраст, а тази есен стартира начално компютърно обучение във всички детски градини тук.

Организатор на конкурса "Аутсорсинг град на годината" е Българската аутсорсинг асоциация. Целта му е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университети за създаването на най-добри условия за растеж на сектора в конкретния град.

Годишни награди за отлични постижения в аутсорсинга се връчват за първи път в България. В бранша към момента са ангажирани над 35 хиляди висококвалифицирани професионалисти. Броят на наетите бележи ръст от 5,5 % в сравнение с декември 2014 година. В периода 2010-2014 г. общият брой на работещите в аутсорсинга отбелязва среден годишен растеж от над 17 %. Българският аутсорсинг пазар се оценява на 964 млн. евро през 2014 г., при 784 през 2012 година. Данните са от последния годишен доклад за аутсорсинг индустрията у нас, изготвен по поръчка на Българската аутсорсинг асоциация.Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация