Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Бургас ще изпрати лятото подобаващо, с бегаческия фестивал „Бургас Рън“

Бургас ще изпрати лятото подобаващо, с бегаческия фестивал „Бургас Рън“

На 16-ти септември (неделя) площад „Тройката“ ще се превърне в притегателна точка за всички, които желаят да се включат в своеобразна туристическа обиколка на града, като се придвижат алтернативно – чрез бягане.

В описанието на събитието тук можете да намерите информация как да се  се регистрирате за участие в една от трите дистанции – 1,5 км, 5 км или 10 км. По-дългите трасета ще ви покажат Морската гара на Бургас, емблематичния за града Мост, паметника-мемориал Пантеона, както и Морското казино, пред което се разкрива целият Бургаски залив. На късите дистанции ще могат да се включат деца, а една от дисциплините ще бъде бягане с....бебешки колички.

В рамките на събитието ще можете да се насладите на спортни демонстрации, да изпробвате алтернативни методи за придвижване, както и да посетите шатрите на изложители, предлагащи разнообразни стоки. Ще има и специална зона, обособена за тест-драйв на различни алтернативни превозни средства. Очакват ви много забавления и весело настроение!

ПРОГРАМА:
13:00 - Начало с Dj Ivo Happy 
14:30 - 15:45 - Получаване на стартови номера
16:00 - Старт бягане 1.5 км
16:30 - Старт Бягане 5/10 км
19:00 - Томбола + концерт 

Събитието е безплатно и е част от Европейската седмица на мобилността, като се организира с подкрепата на Община Бургас.

И не забравяйте – най-трудно е да застанете на старта, затова предизвикайте себе си и станете част от бегаческия фестивал „Бургас Рън“.


Радио Power FM е медиен партньор на събитието. Очаквайте подробности и новини в ефира и на Фейсбук страницата на събитието.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация