Предна В момента Следва
PRAS GHETTO SUPERSTAR (FEAT. MYA & OL' DIRTY BASTARD)

Power news

Бургас се включва в предизвикателство на НАСА

Бургас се включва в предизвикателство на НАСА

Остава само месец до провеждането на най-големия хакатон в света - NASA Space Apps Challenge. Определените дати са 23-24 април. Регистрацията за участие е отворена. Предизвикателствата за решаване са обявени!

България се включва за четвърта година в хакатона. Space Apps Challenge е уникално по рода си състезание, което дава възможност на екипи по целия свят да си сътрудничат, като разработват решения с отворен код чрез използването на свободно достъпни данни на НАСА. Проектите са насочени към подобряване на живота на планетата Земя и опознаването на Космоса.

В състезанието могат да участват хора от всички възрасти - програмисти, разработчици, инженери, технологични специалисти, дизайнери и всички, които имат отговор на въпроса за живота, вселената и всичко останало.

След успешните 2013, 2014 и 2015-та, и тази година от българските екипи се очаква много. В състезанието ще се включат над 180 локации по света. Желаещите да участват могат да се регистрират в Бургас, София и Пловдив.

* Регистрацията е отворена и ще продължи до датата на самото събитие - 23-24 април.

Състезанието в Бургас ще се проведе в Професионалната Гимназия по Механоелектротехника и Електроника. Регистрацията се прави на:

https://2016.spaceappschallenge.org/locations/burgas-bulgaria



Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация