Предна В момента Следва
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO COFFEE SHOP (FEAT. KES KROSS)

Showbiz

Бургас Рън - пъстрият фестивал за малки и големи

Бургас Рън - пъстрият фестивал за малки и големи

Второто издание на бегаческия фестивал Бургас Рън премина с богата палитра от дейности, безброй усмивки и запомнящи се емоции. 

Като част от Европейската седмица на мобилността и в Деня без автомобили, Бургас Рън се състоя на 22-ри септември на Пантеона в морския град. Фестивалът предложи на малки и големи програма, включваща две бягания, активна зона с демонстрации, форум „Открито“, разнообразни изложители и завърши с концерт.

В първото бягане с дистанция 1,2 км участие взеха 80 деца, родители с бебешки колички и едно куче. Както и миналата година, тематичното бягане предизвика широки усмивки и бурни емоции, изписани на лицата на участниците.

Следобедното 5-километрово бягане, което беше своеобразна туристическа обиколка, преминаваща през някои от най-емблематичните места в Бургас, привлече 200 участници на различна възраст. С бурни овации беше посрещната Станка Георгиева, която след по-малко от два месеца навършва 90 години. Тя се превърна в абсолютен пример, вдъхновение и символ на силния спортен дух. Сред участниците бяха и хора със затруднена подвижност, които показаха, че желанието за движение е по-силно от всякакви ментални и физически ограничения.

Бургас Рън – празникът на движението, който обединява хора на всякаква възраст, във всякаква форма около идеята за ползите от активния начин на живот, алтернативните методи за придвижване и щастието, което спортът носи.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация