Предна В момента Следва
THE PUSSYCAT DOLLS BEEP (FEAT. WILL.I.AM.)

Power news

Бургас и Ярославъл се побратимиха

 Бургас и Ярославъл се побратимиха

 

Бургас се побратими с руския град Ярославъл. Кметът Димитър Николов  и кметът Владимир Слепцов подписаха споразумение за побратимяване на официална церемония в Община Бургас.Договорът е продължение на успешните двустранни отношения и съвместни проекти.

Първите постъпления за задълбочаване на връзките между двата града са от преди повече от 5 години. Общинските съвети на двата града имат решения, с които утвърждават и легитимират побратимяването.

"Бургас и Ярославъл имат много идентичен икономически профил, свързват ни и близки приятелски отношения , което е отлична основа за успешно сътрудничество". Това заяви кметът Димитър Николов след подписването на договора за партньорство.

"Сигурен съм,че с  нашите общи усилия, в рамките на подписаното споразумение ще утвърдим приятелските отношения между Бургас и Яраславъл,както и българо-руските взаимоотношения като цяло.Това заяви кметът на Ярославъл Владимир Слепцов след подписването на споразумението.

На церемонията присъства зам.-кметът на Ярославл Вячеслав Гаврилов и Почетния консул на Русия Татко Фотев и Сергей Терьохин, представител на Българо-руско дружество за приятелство "Шипка"..
Бургаският градоначалник представи най-големите проекти, реализирани до момента, и тези, които предстои да се реализират в краткосрочна перспектива.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация