Предна В момента Следва
ANNE-MARIE THEN
ON AIR 01:00 - 06:55
Power Hour Програмата

Power news

Благотворителен коледен бал събра 5 100 лв за децата на Бургас

Благотворителен коледен бал събра 5 100 лв за децата на Бургас

Благотворителен коледен бал събра 5100 лв, които бяха предоставени на Българския Червен Кръст – Бургас. С тези средства ще се оборудват кабинети по първа долекарска помощ в 4 бургаски училища. Традиционният благотворителен коледен бал „Всички сме едно семейство“ се организира от национално сдружение „Младежки глас“, под патронажа на областния Управител на област Бургас Вълчо Чолаков.

“Добротата, която е залегнала в сърцата на всеки един от нас ни прави истински хора. Обединявайки се за една обща кауза, свързана с помощ за децата на България е истинският знак в обществото, че трябва да се грижим за бъдещето на страната ни - младите хора! Една личност е личност, когато помага и дава пример, подавайки ръка и мислейки за следващите поколения в страната си - виждаме, че има много хора с добри сърца, разсъждавайки по този начин”, каза Тодор Йосифов, национален председател на национално сдружение „Младежки глас“. Той допълва, че благотворителният коледен бал е събирал средства и чрез търг на статуетка изработена от младата скулпторка Петя Ангелова.  Национално сдружение „Младежки глас“ връчи на директора на Български Червен Кръст – Бургас Виолета Радева символичен чек със сумата от благотворителната вечер.

Тодор Йосифов информира, че събраната сума от входа и от цялата вечер се използва на 100% за каузата. Средствата за образователната кауза се насочат към закупуване на манекени за сърдечен масаж и обдишване; ранички, оборудвани с бинтове, марли, триъгълни кърпи и всичко друго, необходимо за третиране на пострадал. Във всяко от училища ще бъде поставено специално изработено табло – как се оказва първа помощ с илюстративен материал

 

Снимки: "Младежки глас"Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация