Предна В момента Следва
KURTIS MANTRONIK PRESENTS CHAMONIX HOW DID YOU KNOW

Power news

Бившата Трета поликлиника предлага специфични услуги в областта на спортната медицина

Бившата Трета поликлиника предлага специфични услуги в областта на спортната медицина

 

За информация на бургазлии, Медицински център III (бившата Трета поликлиника) на бул. "Демокрация" предлага специфични услуги в областта на спортната медицина. Там се извършват задължителни начални, периодични и предсъстезателни медицински прегледи на лица, упражняващи физическо възпитание и спорт. Ето повече подробности за някои от предлаганите услуги:

* Обхващане, картотекиране, създаване на медицински досиета на спортистите от всички спортни клубове, регистрирани на територията на община Бургас.

* Осигуряване на медицинска обезпеченост на всички спортни и обществени прояви, организирани и проведени на територията на общината.

* Издава необходимите документи, съгласно изискванията на Наредба 8 от 18.03.2005 г., за задължителни начални, периодични и предсъстезателни медицински прегледи на лица, упражняващи физическо възпитание и спорт.

* Осигурява на картотекираните състезатели при необходимост консултация с кардиолог, травматолог, невролог или специалист по физикална рехабилитационна медицина.

* Предоставя висококачествени физиотерапевтични и рехабилитационни процедури - електротерапия, магнитотерапия, ултразвукова терапия, светлолечение, лечение с УВЧ, ЛФК на картотекираните спортисти.

* По договор с Община Бургас предоставя десет допълнителни процедури /рехалилитация/ на деца, страдащи от ДЦП и Сколиоза.

 

"МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ІІІ - БУРГАС" ЕООД Бул. "Демокрация" № 94

e-mail: medcent3bs@abv.bg  

 тел.: 056/ 99 40 87.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация