Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE

Power news

Безплатни консултации за лечение с барокамера започват в Бургаската болница

Безплатни консултации за лечение с барокамера започват в Бургаската болница

Какво представлява лечението с барокамера и кои заболявание са с най-голяма успеваемост? Отговор на този въпрос търсим от д-р Георги Mатев, който заедно с д- р Даниела Люцканова ще приемат желаещите за безплатна консултация  на 25 и 27 октомври т.г. (вторник и четвъртък) от 14 до 16 ч.

Д-р Матев: "Лечението с барокамера е лечение с кислород под налягане, при което усвоемопстта му нараства неколкократно до 10 пъти бих казал, като сметка на разтворения кислород в плазма. Получава се един мощен кислороден душ. Абсолютно всички процеси, които се нуждаят от лечение с кислород. Било то мозъчни, било то сърдечни, на черния дроб или белодробни се повлияват прекрасно, с една дума ние преоткриваме кислорода под друг физиологичен параметър, а именно под налягане, което дава възможност за рязко повишаване на обмяната на веществата и стабилизиране на организма като цяло."

Според специалистът противопоказания няма.

Д-р Матев: "Няма противопоказания, само някои от злокачествените заболявания в напреднал стадий. Като цяло заболявания, които касят централна нервна система – постинсулт, при децата мозъчни проблеми, такива, които са с чернодробни проблеми, диабет, заболяване на ендокринната система повлияването е прекрасно."

Консултациите ще се провеждат в кабинета, който се намира в бившия Медицински център „Литос“ (на гърба на Новия корпус на УМБАЛ Бургас).

Какво е усещането на пациентите при прилагане на лечението и достъпно ли е от финансова гледна точка за по-широк кръг от хора – това ще научите в гореща точка в сряда.Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация