Предна В момента Следва
BLACK EYED PEAS MAS QUE NADA

Power news

Безплатната услуга за проверка на похарчения ток пуска EVN

Безплатната услуга за проверка на похарчения ток пуска EVN

 Всеки клиент може лесно да проследи на www.evn.bg своето потребление и фактури в цветни графики за 13 месеца назад . Безплатната услуга е достъпна чрез платформата „EVN Онлайн плюс“. Периодът от 13 месеца е избран, за да включва и зимните месеци, когато потреблението традиционно е най-голямо Всеки клиент на EVN България може лесно и безплатно да проследи какво е било неговото месечно потребление и размер на фактури за консумирана електроенергия. Безплатната информация е достъпна в системата „EVN Онлайн плюс“:

  Под формата на цветни графики в меню „История на фактури“ на клиента се предоставят:

 -информация за количеството потребена електроенергия (в киловатчасa) за 13 месеца назад за съответната ИТН (измервателна точка номер). Графиката дава информация за потреблението за отделните месеци по тарифи – дневна и нощна.

 -информация за стойността на фактурата за консумирана електроенергия (в лева) за 13 месеца назад за съответното ИТН (измервателна точка номер).

  Целта е клиентите да са максимално информирани за интензивността на тяхното потребление за всеки един от последните 13 месеца, което е предпоставка за по-добра информираност и енергийна ефективност. Периодът от 13 месеца е избран, за да включва и зимните месеци, когато потреблението традиционно е най-голямо. За да се възползват от предимствата на “ЕVN Онлайн плюс”, клиентите е необходимо да извършат лесна еднократна регистрация, за която са необходими клиентски номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара) и имейл адрес.

   Към края на 2016 г. в „EVN Онлайн плюс“ са регистрирани общо 325 000 клиентски номера. В „EVN Онлайн плюс“ всеки регистриран клиент може да види отчетените показания на електромера си по тарифи, консумираните киловатчаса, периодът на отчитане, стойност на фактура, крайна дата на плащане, номер на фактура, номер на електромер и др. Допълнително в меню „История на плащанията“ е налична информация и за плащанията за потребена енергия, извършени през системата.

Информация: EVNPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация