Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Beach Bar HEDON работи с ново работно време и програма

Beach Bar HEDON работи с ново работно време и програма

Beach Bar HEDON, на плаж Хармани в Созопол, който беше затворен на 11.08.2018 след проверка на министър Валери Симеонов, в следствие на множество сигнали за нарушения, отново отваря врати! Това съобщиха от клуба с офицално изявление за радио Power FM. Информацията беше потвърдена и от директора на РЗИ, д-р Георги Паздеров пред gramofona.com

„Подадоха си заявление, имат нов набор от документи, сменено работно време и направихме контролна проверка“, обясни д-р Паздеров. Той вече е уведомил и полицията, че Хедон отново има право да работи.

Ето какво казаха представители на ръководството на бар Хедон за Power.FM:

"Скъпи приятели,

От името на целия екип на Beach Bar Hedon, искаме да благодарим на всички институции и най-вече на Община Созопол - на всеки един, който допринесе за бързата реакция, довела до решаване на проблема създаден миналата седмица, в следствие на което се стигна до незаконното затваряне на бара.

Извиняваме се на служителите на МВР, който пет дни по 24 часа охраняваха обекта, все едно сме някакви престъпници, а не бяха длъжни. Благодарим им за търпението и разбирането.

Благодарим на целия персонал, който показа сърце и остана до последно с  нас.

Извиняваме се на всички наши клиенти за неосъществените ивенти на 10 и 11 август и по-специално на DJ Rossi BG и гигантите DJ Steven и DJ Ясен Петров.

Днес, на този светъл празник, Beach Bar Hedon отново официално отваря врати и с пълни сили започваме. Предприели сме нужните мерки, за да гарантираме настроение и горещи партита. Още тази вечер започваме с нашите резиденти DJ Silver Ivanov и DJ Николай Попов, които на 100 % бяха с нас. Изтегляме вечерните папртита с по-ранен час. Започваме в 20:00 с пълна пара!

Show must go on!"

Наближаващият уикенд ще се провeдат едни от големите предварително планирани събития с - петък гост DiMO BG и събота с DJ Diass.

Информация за всички предстоящи събития в beach bar HEDON до края на сезона очаквайте в ефира на радио Power FM, всеки делничен ден на 91.1 или на powerfm.bg.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация