Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

„Аз съм Миро, който познавате, благодарение на Power FM!”

 „Аз съм Миро, който познавате, благодарение на Power FM!”

Незабравим  купон спретна любимецът на публиката Миро, на първия от концертите за рождения ден  на радио Power FM!

  „За мен това радио е специално, защото преди време, програмният му директор, направи известно това, с което се занимавам сега”, каза на сцената, пред всички свои почитатели Миро.  Специално за екипа на радиостанцията той изпълни песента „Клетва”

Първият концерт по повод  рождения ден на радио Power FM беше истинскио забавление, както за всички, които присъстваха на площад Тройката, така и за целия екип на радиостанцията. Всички пяха, танцуваха, забавляваха се, снимаха се и, въпреки дъжда, останаха до края на шоуто.

Купонът на сцената започна с подгряващ микс на DJ Max. Звездата от популярни реалити формати, музикантът и продуцент  Димитър Атанасов пое щафетата от него, като разпали огъня на доброто настроение сред публиката.

Водещи на събитието бяха гласовете на Power FM - Силви, Деси, Милен и Иво . Забавни и оригинални, те поддържаха доброто настроение на своите фенове, като изиграха скечове, присъщи на ролите им в ефир. След изпълнението на Миро,  не го пуснаха да си тръгне, преди да изпълнят заедно с него „Губя контрол”. На края на вечерта всички  - публика, Миро и екипа на POWER FM изпяха в един глас “Happy birthday” като поздрав за радиото.

Купонът продължава тази вечер, когато отговорни за доброто настроение ще бъдат DEEP ZONE PROJECT, с подгряващи артисти HOODINI, ДОБРИ МОМЧЕТА , FANG и DJ POKERA.  А в неделя предстои на сцената да излязат C-BLOCK и DOWN LOW , със специалното участие на РАП НАЦИЯ, DJ FED и танцьорите от спортен клуб БЛЯК СТАЙЛ ДЮН, страхотните БЛЯК СТАЙЛ КРЮ, ФОРСАЙТ КРЮ, ДЪ НЕКСТ КРЮ. 

Генерален спонсор на  5 години POWER FM са  Happy Bar & Grill

А партньори на всичко случващо се по повода са: Община Бургас, строителна компания Евробилдинг Инженеринг,MasterhausHyundai Bulgaria и Mall Burgas PlazaPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация