Предна В момента Следва

Power news

Аз пътувам : Как да стигна до Университет "Проф. Д - р Асен Златаров" ?

Аз пътувам : Как да стигна до Университет "Проф. Д - р Асен Златаров" ?

Поради честите промени в схемата на интегриран градски транспорт, правени за постигане на най – добър и удобен вариант за пътуване на гражданите, се случват доста обърквания относно кой автобус докъде отива и коя линия е най – подходяща за стигане от точка А до точка Б. Затова  градският превозвач „Бургасбус” реши да пусне разширена пояснителна кампания даваща конктретни подробности до къде водят съответните автобуси.

Линия Б12:

Пътуването ни започва на Терминал Меден рудник. От там хващаме новата линия Б12, която се обслужва от оборудвани с валидатори Солариси, което означава, че можете спокойно да ползвате електронната си карта в превозното средство. Автобусът тръгва по новия булевард „Александър Коджакафалията“, от където завива към любимата на всички „Лакома спирка“. След това продължава към улица „Индустриална“, където оставя работещите в многото предприятия, които се намират там.

Следващата част на града, до която Б12 стига е автогара Юг. Там той спира на спирката пред градинката и не влиза в Терминала. По този начин не се натоварва излишно трафика и пътуването става по-бързо.

От там автобусът продължава към Трета поликлиника и минава през целия булевард „Демокрация“, който го отвежда до МБАЛ. Маршрута продължава към спортна зала „Младост“. След кръговото на входа на Бургас, пристигате пред университет „Проф. д-р Асен Златаров“, за да получите мартеници от колегите.

Ако случайно не ви се ходи на лекции, можете да продължите към Терминал Славейков, от където автобусът тръгва по обратния маршрут.

Повече информация за маршрутите в Бургас можете да намерите на сайта на „Бургасбус“ (www.burgasbus.info) или на официалния им Facebook профил.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация