Предна В момента Следва

Power news

Автомобилно рали за международния празник на жената и волейболна среща „Нефтохимик 2010“-„Миньор“ тази събота

Автомобилно рали за международния празник на жената и волейболна среща „Нефтохимик 2010“-„Миньор“ тази събота

На 5 март /събота/ ще се проведе традиционното автомобилно рали, посветено на международния празник на жената - 8 март. Официалното откриване е от 11.00 часа на паркинга пред магазин "Практикер". Организатори са школа за автомобилни пилоти "Апостолов", СУАБ на СБА-Бургас и община Бургас.

В 11.10 часа ще бъде даден стартът на майсторското управление, което ще премине в два състезателни манша. Сумират се времената и от двата. Класовете са до 1200, до 1400, до 1600 и над 1600 куб.см. Автомобилите ще тръгват по ред на стартовите номера, независимо от кой клас са. Във всеки клас ще бъдат наградени класиралите се от първо до трето място. Генералното класиране е до шесто място.

От 12.00 часа започва промоция на организаторите и демонстрация на СКК"Киокушин Спирит". Стартът на паралелния слалом за купата на община Бургас ще бъде даден в 12.30 часа. Участват едновременно два автомобила, по метода на елиминиране. Излъчва се само един победител. Той ще стане носител на купата на община Бургас. Награждаването на най-добрите в майсторското управление и на първенеца в паралелния слалом е насрочено за 14.10 часа.

Спортният съботен ден продължава с домакинската среща от Суперлигата по волейбол за мъже на лидерът "Нефтохимик 2010" срещу отборът на "Миньор". С този мач, който ще се проведе от 18.00 часа в зала "Младост", завършва и редовният сезон.

При очакваната победа срещу опашкаря от Перник, бургазлии ще узаконят първото си място преди плейофите, което им гарантира минимум сребърни медали. Съдии са Янчо Станков от Кърджали и Александър Виналиев от Варна.

"Момчетата от нашия отбор са наясно, че трябва да забравят думата подценяване и с една убедителна победа да зарадват феновете на волейбола от Бургас", заяви мениджърът на "Нефтохимик 2010" Огнян Томов.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация