Предна В момента Следва
JACK HARLOW LOVIN ON ME
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Power news

Ако видиш ударено животно на пътя - подай сигнал!

Ако видиш ударено животно на пътя - подай сигнал!

 По подаден сигнал от слушател на Пауър ФМ във връзка със съдбата на ударени животни на пътя и конкретно какво биха могли да напрасвят водачите в подобна ситуация, ние потърсихме отговор. От община Бургас призовават – сигнализирайте! Има няколко начина за това:

на дежурния денонощен телефон в Общината – 056/ 907 218

на Зелената линия към отдел „Екология” – 056/ 843891

 Община Бургас също така има служители, които следят сигналите постъпващи през електронните платформи „Всеки от Бургас” и „Аз, кметът”.

 Какво се случва след като подадете сигнал за ударено животно на пътя пояснява за Пауър ФМ Стефан Минчев от община Бургас. „В договора на община Бургас с фирма „Tитан”, която отговаря за почистването на градската територия е предвиден такъв казус, има такава клауза, така че, кокато гражданите забележат убито животно на пътя, те могат по по – горе посочените начини да се свържат с Общината. От там нататък наш ангажимент е предаден сигнала на „Титан”, а те от своя страна да премахнат убитото животно и да предадат тленните му осанки на екарисаж.”

  За всякакви нередности всички граждани могат да подават сигнал на зададените номера или да пишат в платформите. От там нататък хората от различните служби  на Общината според компетенциите си ще ги отстраняват лично или ще бъдат предавани към други държавни структури, които са отговорни спрямо въпроса.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация