Предна В момента Следва
DUKE DUMONT OCEAN DRIVE (PURPLE DISCO MACHINE REMIX)
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Power news

8 - ми март наближава, а с празника и традиционното женско рали

8 - ми март наближава, а с празника и традиционното женско рали

Тази година изключения няма да има. На 4 март по случай празника на жените стартира по традиция осмомартенското рали. За поредна година верен партньор на събитието са от Сдружение SOS – ПТП, които освен с награди ще се включат и с участие на дами от техният екип. Манол Тодоров даде повече подробности за надпреварата тази сутрин в предаването „Prime Time” по Пауър ФМ. Той сподели очакванията си за една люта женска надпревара, като уточнява, че право за участие имат всички дами имащи право да управляват МПС,  с условието автомобилите да са лични и задължително да бъдат с ръчни скоростни кутии.

За поредна година „Хонда Апостолов“ съвместно с Община Бургас организират осмомартенското рали, което е в памет на първата дама на автомобилния спорт  в България Елена Апостолова. Като част от автомобилна фамилия Апостолови, Елена и дъщеря й Гергана са първите българки, участвали в престижното рали Монте Карло през 1997 година.

Битката за медалите ще се проведе на 4 март, събота на паркинга на магазин „Метро“в град Бургас. Записването ще бъде в  събота от 9:00 до 9:50 часа. Тази година организаторите са подготвили много изненади за всички дами.  Успех!Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация