Предна В момента Следва
DUA LIPA DON'T START NOW

Power news

700 АКРОБАТИ ОТ 17 ДЪРЖАВИ СА В БУРГАС ЗА УЧАСТИЕ В ПРЕСТИЖЕН ТУРНИР С РАНГ СВЕТОВНА КУПА

700 АКРОБАТИ ОТ 17 ДЪРЖАВИ СА В БУРГАС ЗА УЧАСТИЕ В ПРЕСТИЖЕН ТУРНИР С РАНГ СВЕТОВНА КУПА

В периода 10-12 май в зала „Арена Бургас“ ще се проведе Световна купа и Международен турнир „Burgas International Acro cup 2024“ с участието на 700 състезатели от 17 държави. От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика. Това събитие носи позитиви както за Бургас, така и за развитието на този спорт. Входът за желаещите да гледат състезанието е свободен.

Организатори на турнира са Българска федерация по спортна акробатика, клуб по спортна акробатика “Черноморец” и Община Бургас. Участниците са от Армения, Азербайджан, Австралия, Белгия, България, Германия, Великобритания, Ирландия, Израел, Казахстан, Канада, Молдова, Полша, Словакия, Испания, Украйна, САЩ. Техни представители посетиха днес Общината за техническа конференция. От името на кмета Николов ги поздравиха неговият заместник Манол Тодоров и Веселина Деведжиева – началник отдел „Спорт“.

„Горди сме, че приемаме в Бургас турнир от такъв ранг. Надявам се да намерите време и да разгледате красивия ни град. Желая на всички да постигнат резултатите, за които са тренирали, и да избегнат контузиите!“, каза Манол Тодоров.

    
 
 
 
 


Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация