Предна В момента Следва
99 SOULS THE GIRL IS MINE (FEAT. DESTINY'S CHILD & BRANDY)
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Power news

16 социални центъра в Бургас получават млечни продукти

16 социални центъра в Бургас получават млечни продукти
 
16 социални центъра в Бургас ще получат като дарение млечни продукти. Продуктите са осигурени от Българската хранителна банка и ще подпомогнат социално уязвими деца и възрастни, настанени в социални звена.

 
Градът е четвъртия по ред, в който днес се извърши благотворителната проява. Инициативата започнва в Кюстендил, след което преминава в Благоевград, Сливен и накрая в Бургас. Една от целите на кампанията е да подтикне гражданите да обърнат поглед към благотворителността и доброволчеството.


Дарителската кампания „И добрината воскресе!“ ще продължи преди Великденските празници, когато доброволци ще разнасят в домовете на нуждаещи се българи празнични хранителни пакети и символични подаръци за децата. Организаторите апелират всички, които имат възможност и желание, да се включат в кампанията.


Инициативата е на сдружение „България си ти“ и се извършва с подкрепата на Община Бургас. Днес млечни продукти получават домове за стари хора, центрове за лица с умствена изостаналост, центрове за настаняване от семеен тип и Кризисния център за деца и лица жертви на насилие.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация