Предна В момента Следва
ALAN WALKER ON MY WAY (FEAT. SABRINA CARPENTER & FARRRUKO)

Power FM търси "най-ман’яшкия" клас в региона

Стартира Power Class, инициативата, в която награждаваме "най-ман’яшкия" абитуриентски клас в региона. 

Хей „ман’ячета”, дойде време да докажете, че сте "най-маня’шкия” клас за 2017 и да спечелите "най-якия” превоз за вечерта на бала ви – двуетажен парти автобус със собствен DJ!

Както всяка година, и тази, ние от радио Power FM ще спазим традицията и за шести пореден път ще проведем своята ежегодна кампания Power Class. Целта на инициативата е да направим изживяването на един абитуриентски клас възможно най-незабравимо.

Ако сте абитуриенти тази година и смятате, че сте достатъчно готин, смел и щур клас, значи сте на правилното място! Влезте в секция УЧАСТВАЙ, и качете снимка, която ви описва най-добре. Мотивирайте максимален брой хора, които да гласуват за вас и обещаваме да сте най-атрактивните на абитуриентския си бал - с популярния двуетажен парти автобус със собствен DJ . Участие може да вземете до 9 април.

Гласуването за ман'яците в инициативата започва на 10 април и ще продължи точно 5 дни. Както всяка година - очакваме борбата да е жестока до последната минута.

Класът събрал най-много гласове за периода - ще бъде удостоен с титлата Power Class 2017 и ще получи страхотната награда - превоз на бала за целия клас с двуетажен парти автобус с DJ и още изненади, осигурени от спонсорите на кампанията. 

До сега в кампанията спечелиха: 12-Б клас от ПМГ "Акад.Никола Обрешков" – Бургас, 12-А клас от Търговска гимназия, 12-З клас от ПГМЕЕ и 12 клас от Немска езикова гимназия "Гьоте". А тази година може да бъде твоят клас!

Инициативата се осъществява и с подкрепата на 

            

Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация