Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Общи условия за играта "Спечели почивен ден за нашия рожден ден"

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

 1. Общи положения
  1. Организатор на Играта е радио Power FM, собственост на Пауър Медиа ЕООД, с регистрация гр.Бургас, ж.к.Меден Рудник, бл.16, ЕИК: BG201393277, представлявано от Светлозар Бодуров.

  2. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу официални правила, наричани за краткост “ПРАВИЛА”.

  3. Правилата ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на провеждане на Кампанията на Интернет адрес: http://www.powerfm.bg,

  4.  

   Организаторите на Кампанията си запазват правото да допълват и/или променят Официалните Правила, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване на Интернет адрес: http://www.powerfm.bg .

    

    

 2. Условия

   

  1. Период на Играта - стартира на 22.05.17 и продължава до 29.05.17 включително.

  2. Участие в Играта могат да вземат всички физически лица, навършили 18 години, с изключение на служителите на Организатора, както и членове на техните семейства.

  3. Всяко физическо лице има право на едно участие.

  4. За да вземат участие в кампанията, слушателите на Радио Power FM, трябва да се попълнят форма за участие налична на интернет сайта на Организатора на адрес www.powerfm.bg. Участия се приемат до 11:00ч на 26.05.2017.
  5. В кампанията ще бъдат изтеглени шестима участници. Тегленето на печелившите ще се извърши на живо в ефира, в петък в сутрешния блок на радио Power FM – Prime Time с Милен, между 11:00 и 12:00ч.

   Организаторът ще направи всичко възможно по смисъла на Кодекса на труда силите на добрите комуникационни практики, и търговски взаимоотношения, за да осигури на изтеглените участници един допълнителен почивен ден на дата 29.05.2017. Ако по независещи от Органзиатора причини това не може да бъде изпълнено ще бъде изтеглен нов участник. Като допълнителна награда участниците ще получат възможността да посетят събитие с участието на Графа, в к.к.Слънчев бряг на 29.05.2017 вечерта, заедно с екипа на радио Power FM. Пътуването е с включен транспорт и е по желание на всеки участник.

  6. Организаторите си запазват правото при наличие на нередности да анулират регистрирано участие.

 3. Авторски права

   

  1. „За един почивен ден повече” е идея на Радио Power FM.   

  2. Всички текстове, музикални подложки и записани аудиоматериали изполвани по време на Кампанията са собственост на Радио Power FM. Излъчването им на публични места и използването им в други медии е недопустимо и не може да се случва без писменото съгласие на Радио Power FM.

 4. Публичност
  1. Участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори и SMS по време на промоцията и в период 90 календарни дни след края й.

  2. Участниците в Кампанията нямат право да участват в мероприятия и да дават интервюта по въпроси, свързани с Играта, без предварителното писмено съгласие на Организаторите.

  3. С участиести си в Играта всеки участник потвърждава своето съгласие предоставените от него данни да бъдат използвани за включване в бази данни и формиране на профил в системата на Организатора, както и за това неговото име и снимки, направени по време на участието му да бъдат използвани с рекламна цел след приключване на Играта.

Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация