Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

„Звук и светлина“ на Бегликташ тази събота

Тракийското светилище Бегликташ  отново ще стане сцена за аудио-визуален спектакъл. Приморско кани своите жители и гости на  27 юли от 21:00 часа , да усетят светилището по интересен и вълнуващ начин – посредством аудио–светлинното шоу „Звук и светлина“. 
Спектакълът ще се състои там за четвърти път. Специално написана за  събитието музика, допълнена със светлинно шоу впечатляват публиката.  Цялата картина ще бъде допълнена с уникална хореография, показваща, какво се е случвало на това свещено място назад във времето. Продължителността на спектакъла е 20 мин.

Билети се продават на касите на Туристически център- Приморско и каса Бегликташ. Цената на билета е 4 лева, като всеки закупил предварително билет, ще има възможност да се възползва и от транспорт, включен в цената.  
Автобусът ще тръгне в 19:30 часа от спирката пред  Исторически музей Приморско. Въведени са специални мерки за движение. До светилището ще бъдат допускани само автомобили с трудно подвижни хора, а останалите ще бъдат пренасочвани на паркинг, от който има осигурен вътрешен транспорт. 
Десет минути преди началото ще бъде преустановено движението на автомобили.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация