Предна В момента Следва
DOJA CAT PAINT THE TOWN RED

Новини Царево

Започна голямото пролетно чистене в Царево

Започна голямото пролетно чистене в Царево

 

В Царево започна кампанията  „Предпролетно почистване“

С удължено работно време работиха заетите в дейност „Чистота“ и всички служители, които се включиха в акцията по почистване на територията на Община Царево.

Боклуци цяла зима лежаха скрити от снежната покривка. С настъпването на пролетния сезон отново се осъществява инициативата на кмета инж. Лапчев,с  цел най - морската община на България да започне ранно почистване и за летния сезон да посрещне своите туристи на чиста територия .

Екипно почистване имаше и в гр. Ахтопол, Лозенец, Синеморец и всички останали населени места в общината.

За събирането на огромното количество битови отпадъци към служителите от „Опазване на околната среда“ се присъединиха още две допълнителни бригади, които работиха и след края на първия работен ден от кампанията.

След събирането на отпадъците в извозването  се включиха допълнително четири сметоизвозващи автомобила.

В сряда бяха почистени замърсените зони в градовете и селата, зелените площи в близост до плажните ивици и зоните около републиканската пътна мрежа, преминаваща от територията на общината.

Инициативата по почистване на общинските територии ще продължи през целият пролетен сезон, а желаещите да се включат мога да получат информация на    тел. 0590/ 5 50 35

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация