Предна В момента Следва
BEYONCE SINGLE LADIES (PUT A RING ON IT)

Новини Царево

Волейболистите на Царево в челната тройка на ВВЛ. А за Купата на България - "Излизаме за победа!"

Волейболистите на Царево в челната тройка на ВВЛ. А за Купата на България - "Излизаме за победа!"

След като през март т.г. волейболният отбор на Царево спечели титлата в първенството на третата дивизия при мъжете в България – А НВГ, завърши като шампион и спечели място във Висшата лига, разгроми рекордно за 48 минути ВК „Попово 09”  с 3:0 при първия двубой в лигата, почти надигра фаворитите в „Б” група ВК ”Арда” – Кърджали, изтърпя подарения от съдията мач на ВК ”Виктория Волей” – Пловдив, помете от второто място тима на ВК „Раковски 1964” - Севлиево, сега ВК „Царево” застана стабилно в челната тройка на групата. От тази позиция отборът ще изчака втория полусезон във Висшата лига, който стартира на 18 януари 2019г.

Тази събота волейболистите от Царево се наложиха като гости над ВК „Берое 2016”  - Стара Загора с 0:3 (18:25, 20:25 и 21:25). Така представителите на Царево приключиха полусезона на трето място с пет победи, две загуби и 14 точки. Засега царевските фурии са само на точка разлика от вторите в групата.

Отборът на „Арда” - Кърджали завърши като лидер в група „Б” след есенния дял от първенството във втората ни група при мъжете – Висшата лига, с 21 точки и без загуба до момента. Следва го „Виктория Волей” - Пловдив с пет победи, две загуби и 15 точки.

В сряда ще се играят двубоите в турнира за Купата на България. Жребият изпраща ВК „Царево” да гостува на „Локомотив” - Червен Бряг. Мачът е на 5-ти декември от 16.00 ч.

Играта ще бъде за директна елиминация, т.е. само победителят ще продължи напред в турнира.

И въпреки отдалечеността на Червен Бряг от морския бряг (450 км), въпреки пътуването в деня на двубоя, волейболистите на Царево казват: „Трудно и далечно гостуване. Но: Излизаме за победа!”Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация