Предна В момента Следва
TOM BOXER FEAT. MIKE DIAMOND DANCING

Новини Царево

Венци Венц това лято ще е шефът на малкия плаж в Лозенец

Венци Венц това лято ще е шефът на малкия плаж в Лозенец

Популярният изпълнител Венци Венц това лято ще е шефът на малкия плаж на курортното селище Лозенец в община Царево. Дуетната половинка на Павел ще стопанисва пясъчната ивица пред бар „Хасиенда“.

Венци предполага, че плажът ще е постоянно пълен, имайки предвид големия брой почитатели, които в последно време спечелиха с Павел.

Освен заниманията с екологията на плажа, чистота, чадъри и шезлонги за комфорта на туристите, Венци ще носи отговорност и за музикалната програма на самия бар.

Двамата със собственика - Димитър Тодоранов, са се уговорили тази година певецът да е отговорник за музиката в клуба.Ето защо посетителите на малкия плаж в Лозенец няма да бъдат облъчвани от поп-фолк и през този сезон.

Специално за радио POWER FM Димитър Тодоранов, един от сериозните инвеститори на българското Черноморие и най-изявените меценати у нас каза, че и това лято ще продуцира и спонсорира театрални постановки, изложби и реализира различни културни проекти.

Заедно с Община Царево ще проведат превърналия се вече в традиция „Арт Поток“. А в „Хасиенда” – Лозенец, отново ще си дават среща звездите на българската поп музика и известни хора от родното кино, театър, литература и изкуство.
 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация