Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

Вечно младата Стоянка Мутафова ще открие "АРТ ПОТОК" в Царево

Вечно младата Стоянка Мутафова ще открие "АРТ ПОТОК" в Царево

Традиционният вече фестивал "Арт поток" ще бъде открит на 20 юли в Царево с премиерата на книгата "Добър вечер, столетие мое" на Стоянка Мутафова. В южноморския град ден по-рано ще пристигнат великата актриса и дъщеря й Муки, която е автор на атрактивното томче. Те ще бъдат посрещнати от мецената Димитър Тодоранов, който след премиерата ще даде специална вечеря в чест на голямата актриса.

В книгата почти 96-годишната прима на смеха и драмата говори, а Муки записва с диктофона - за събития от детството си до днес, на фона на почти век от историята на България. 
Стоянка Мутафова ще разказва за любовите си, за партньорството си с други титани - Георги Парцалев, Георги Калоянчев, Невена Коканова... И откровено разкрива случки от живота си, които никога досега не са ставали достояние на публиката.

След премиерата на книгата в читалище "Георги Кондолов 1914" - Царево, ще има премиера на  филм за Стоянка Мутафова, режисиран от Георги Тошев. Зрителите ще могат да се докоснат до най-съкровенните тайни на великата актриса.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация