Предна В момента Следва
C-BLOCK KEEP MOVIN *

Новини Царево

В Царево - театър срещу насилието - "Лоши деца"

В Царево - театър срещу насилието - "Лоши деца"

В понеделник, 18 март 2019 г. от 18:00 ч. до 19:30 ч.на сцената на НЧ "Георги Кондолов" в Царево ще бъде представена пиесата  "Лоши деца" от Михаела Михайлов.

Спектакълът на Драматичен театър "Търговище" стъпва върху въпроса „ Кое в човека поражда насилието?” и вярата, че ако има диалог между ученик, учител и родител може би ще успеем така да коригираме разбирането и поведението си, че да бъдем по-добри хора.

Румънската авторка Михаела Михайлов изкарва една реална история от новинарския поток и я подлага на анализ.

В едно училище се случва  произшествие – група ученици завързват и малтретират съученичката си. Версиите на участниците силно се различават.

„През подчертана театралност пиесата възстановява пътя на момичето до произшествието и се опитва да проясни скритите причини, които са го предизвикали“, казва режисьорът Янев. Ирония и хумор не липсват в тази игра на ума и въображението – те ни помагат да мислим по-добре.

Според директора на театъра Петър Петров „Лоши деца“ е един отворен вариант за общуване със зрителя – възрастен или млад. 
Пиесата е създадена по истински случай и засяга темата за насилието – актуална, провокативна и много близка за  съвременното общество.

В пиесата ще участват Горица Радева, Ивана Стоянова, Йордан Любомиров, Сияна Янева и Цветан Колев. 

Входът е свободен.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация