Предна В момента Следва
KAT DELUNA FEAT. ELEPHANT MAN WHINE UP

Новини Царево

Утре започва плащането на данъци в Царево

Утре започва плащането на данъци в Царево

От 8:00 часа на 27-ми февруари 2019-та година стартира кампанията за плащане на данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци, данъка върху превозните средства и други за 2019-та година в община Царево. Първите трима платили данъкоплатци ще получат подарък лично от кмета Общината  инж. Георги Лапчев.

Заплащането на задълженията за цялата 2019г. в срок 30-ти април носи 5% отстъпка. 

Напомняме, че съгласно нормативната уредба, задълженията за съответния местен налог се погасява по реда на възникването им, т.е. за заплащане на текущи задължения за 2019г. следва сумите по предходните данъчни периоди да бъдат надлежно погасени. 

За улеснение на данъкоплатците община Царево предоставя възможност за плащания в брой в касите на МДТ-Царево, ул. "Крайморска" 14, във фронт-офиса на общината, ул. "Хан Аспарух" 27, в кметство Ахтопол, кметство Лозенец и по график във всички населени места в общината. 
Плащания се приемат и чрез стационарен ПОС терминал в сградата на МДТ-Царево и чрез виртуален ПОС терминал - от официалната страница на община Царево www.tsarevo.org по кодове на плащанията. 

Задълженията могат да се платят по банков път или с пощенски запис в "Български пощи" ЕООД в цялата страна.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация