Предна В момента Следва
SABRINA CARPENTER PLEASE PLEASE PLEASE (REMIX)

Новини Царево

Училището в Царево ще бъде изцяло обновено

Училището в Царево ще бъде изцяло обновено

Парите по проекта за ремонт на царевското училище са 1 800 000 лева, а Договорът за финансирането му е подписан от кмета на Община Царево инж. Георги Лапчев. Програма за развитие на селските райони, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, отпуска безвъзмездна финансова помощ по проект “ Подобряване на образователната инфраструктура в СОУ “ Н. Вапцаров“.

Ремонтните дейности предвиждат цялостното преобразяване на двете сгради на учебното заведение , както и основна реконструкция и модернизиране на физкултурния салон . По проекта ще бъде положена топлоизолация на външните стени на сградите, изцяло ще се подменят котелните съоръжения от сегашните такива на дизелово гориво с нови на биомаса и автоматично управление. Физкултурният салон също ще бъде с модерно отопление, а покривът му изцяло ремонтиран.

Дренаж и хидроизолация са предвидени в сградата на начален курс. Модерна и красива визия ще придобият дворните пространства на двете сгради на учебното заведение с много озеленяване,благоустройване с нови площадки , трибуни и ремонт на настилките.

Сегашната фитнес площадка също ще бъде преобразена с подходящи безопасни настилки и нови уреди.

Енергоспестяващо осветление и ремонт на оградите ще направят картината пълна след ремонта.

Срокът на изпълнение на договора е 36 месеца.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация