Предна В момента Следва
SHAKIRA RABIOSA (FEAT. PITBULL)

Новини Царево

Училищен кабинет в Царево ще бъде оборудван благодарение на Коледен бал

Училищен кабинет в Царево ще бъде оборудван благодарение на Коледен бал

Със събраните пари от Благотворителен коледен бал ще бъде оборудван образователен кабинет за първа долекарска помощ в училището в Царево. Освен СУ „Н. Й.  Вапцаров” – Царево , пари за същата цел ще бъдат дарени и на СУ “Св.Св. Кирил и Методи в гр. Карнобат, СУ “Христо Ботев“ в гр. Айтос, ОУ “Елин Пелин“ и ОУ “П.Р.Славейков“ в гр. Бургас.

След края на бала събраните средства ще бъдат предоставени на Български  Червен Кръст – Бургас, за да ги разпредели  между петте училища от областта.

Набраните средства са с образователна цел за създаване на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици.

Балът ще е за седма поредна година, организиран от Национално сдружение „Младежки глас“. Събитието е озаглавено „Всички сме едно семейство“. Датата на провеждане е 25 ноември , събота, с начало в 20:00 часа, мястото - хотел „Мираж“в Бургас.

Благотворителното събитие е  под  патронажа на Областния управител на Област Бургас г-н Вълчо Чолаков и със съдействието на Български  Червен Кръст – Бургас.

Младежите канят всички хора с добри сърца да се присъединят към каузата за децата.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация