Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Учениците в Приморско организираха благотворителен базар

Учениците в Приморско организираха благотворителен базар

Ученици от СУ „Н. Вапцаров“ организираха Коледен благотворителен базар в изложбената зала на Общината. Децата показаха съпричастност към каузата на Приморско – да помогне на малкия Александър Драков.

В кампанията се включиха учениците, учители, родители и децата от кръжока по приложни изкуства на Мария Кръстева. Всички заедно подредиха масите с вкусния ястия и сувенири. На трапезите присъстваха от традиционни български ястия до сладки изкушения. Не липсваха и кулинарни шедьоври, които  представляваха красиви и вкусни произведения на изкуството. За по-малко от час всички от отрупаните маси беше изкупено от многобройните желаещи да се включат в благородната кауза.

Преди това учениците зарадваха служителите на Общината, като пресъздадоха обичая Коледуване и традициите за Бъдни вечер. Те отправиха своите поздравления към тях за предстоящите светли празници.

Над 3 200 лева успяха да събрат възпитаниците на СУ „Н. Вапцаров“ за Александър Драков. За пореден път жителите на Приморско показаха, че могат да бъдат обединени и щедри за добри каузи.

Община Приморско първа помогна на семейството, като откликна с финансова помощ в размер на 15 000 лв.

 

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация