Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE

Новини Царево

Царево засия за празниците

Царево засия за празниците

Снощи музика от духов оркестър посрещна малки и големи гости на Централния площад в Царево. Изключително богата, разнообразна и емоционална беше програмата, подготвена от морската община по повод запалването на коледната елха. Въпреки студеното време, градския площад беше препълнен от нетърпеливи деца и възрастни.

На отделна украсена сцена премина големият детски празник с участието на Дядо Коледа и Снежанка. Компания им правеха децата от ДГ“ Ален мак“, които зарадваха всички с поздрави от стихове и песни.

От сцената десетките събрали се на площада бяха поздравени от кмета на Царево – инж. Георги Лапчев, който заедно с децата направи и обратното отброяване на минутите до грейването на елхата. Емоциите нажежи невероятно ефектната заря, която продължи близо 10 минути и превърна вечерта в незабравима.
Талантливите красавици на група „Мистик“ свиреха вълшебно точно в центъра на празненството.

За винените усмивки  се грижеха помощниците на Дядо Коледа, а именно „Момчетата с греяното вино“ и момичетата от „Santa’s Workshop” . Те бяха подредили специална зимна къщичка – Работилница на щастието. В нея имаше изложени картини, ръчни сувенири и украса. Там всеки имаше възможност да сподели прочетени или нови книги и да изработи със свои ръце нещо. За да дари щастие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация