Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Царево във "Вашата ваканция"

Царево във "Вашата ваканция"

Община Царево ще има своето място за презентации на 12 и 13 април 2018 година в Изложбен център „ФЛОРА“ в град Бургас. Тогава  ще се проведе Шестнадесетата туристическа борса "Вашата ваканция". 
Проявата се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация под патронажа на Министерство на туризма, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас. 

Царевската община ще има уникално представяне на морска тематика с особен щанд, подреден от специалисти в областта на обзавеждането.

Заедно с представянето на календара в областта на културата за сезон 2018-та и предстоящи фестивали на територията на общината, Царево ще покаже е ролята на добрите политики на Общината в развитието на туристическия продукт, възможностите за вътрешен туризъм и израстването на кадрите в туризма.

Новите туристически обекти и маршрути ще бъдат представени в Бургас както на туристическите фирми, така и на гражданите и гостите на града, които търсят почивки в страната. Своите маршрути за учебни екскурзии и зелени училища ще могат да направят и учебните заведения. 

Участниците в изложението ще представят възможности за масов, селски, екологичен, планински, приключенски и културно-познавателен туризъм.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация