Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Царево търси таланти - "С море в сърцето"

Царево търси таланти - "С море в сърцето"

За четвърта поредна година Община Царево обявява Национален литературен конкурс „С море в сърцето“, който се провежда под патронажа на кмета на града – инж. Георги Лапчев.

Възможно е участие с произведения на български автори в два жанра, оформени по БДС – с 30 реда на страница и 60 знака на ред:

- Поезия - до 2 лирични творби;

- Проза  - 1  текст с общ обем до 5 стр.

Конкурсните произведения не трябва да са публикувани другаде, освен в периодичен печат, също така, да не са награждавани в регионални или национални конкурси.

Конкурсът е явен. Авторите, спечелили първа награда в конкурса „С море в сърцето” във всяка категория, ще получат грамота от Община Царево, картина и парична премия в размер на 400 лева за първа награда. Наградата за второ място е 300 лв, а за трето място 200 лв. Журито има право да присъжда и поощрителни награди.

Текстовете на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалния интернет сайт на община Царево www.tsarevo.org, където има и подробна информация за конкурса.

Ще бъде издаден и сборник с всички номинирани произведения. Крайният срок за изпращане на творбите е 10.06.2018г.

Официалната церемония по награждаването ще се състои в края на месец юни 2018г. на сцената на  лятното кино в гр. Царево.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация