Предна В момента Следва
LADY GAGA BORN THIS WAY (REMIX)

Новини Царево

Царево ще се представи за първи път в професионалното колоездене на "Черноморска лига"

Царево ще се представи за първи път в професионалното колоездене на "Черноморска лига"

За първи път в гр.Царево на 2 и 3 юни тази година, ще бъде организирано професионално многоетапно състезание по колоездене за юноши младша възраст - кръг от сериите "Черноморска лига".

Клуб „Вело Царево“ представи своя официален спортен календар за 2018 г. снощи.  Организаторите и учредители на клуба Стоян Чайков и Георги Стоянов обърнаха внимание на основни концепции, елементи и характеристики на спортните мероприятия за тази година. 

Състезанието „Предизвикай Странджа“ ще бъде второ по ред и също е  част от спортната програма на Клуб „Вело Царево“.

Съботно-неделните тренировки с деца по шосе и неравен терен вече се провеждат. Предстоят велообиколки из страната за подготвени колоездачи, планински маратон „Огнените пътеки на Странджа“, участия в „Живей активно в Царево“, изкачване на връх Ботев и др. 

През изминалата година клуб „Вело Царево“ се включи в много състезания. Те бяха организатори на местни надпревари и активни участници в повечето обществени прояви в града.

На срещата снощи беше представено видеото „Рибовело 2017”. Филм за едно „ уникално преживяване, създадено от комбинация на неговата програма, аудитория, условия и начин на организиране и поднасяне”, както отбелязват и съорганизаторите от Община Царево, подкрепящи развитието на спорта и колоезденето.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация