Предна В момента Следва
INI KAMOZE HOTSTEPPER (TROKEY MASHUP)

Новини Царево

Царево със спортни постижения

Царево със спортни постижения

Събота, 22 април, беше истинско изпитание за най-добрите колоездачи. Съревнованието „Предизвикай Странджа"стартира от центъра на гр. Царево. Четиринадесет участници преминаха 32-километров маршрут, състезавайки се за време и издръжливост.

Трасето на пътя беше дълго, минаващо през връх „Граничар“, местностите „Дълга Поляна“, „Петдесето бука“ и „Калинов врис“. Осем от участниците удължиха своя маршрут и преминаха 52км.

След три часа каране по горските пътеки, на финала бяха първите трима участници. Те получиха специални награди, осигурени от спонсори, подкрепящи събитието. От ръководството на „Вело Царево“ обещават, че предизвикателствата пред колоездачите тепърва предстоят и вече имат идея за следваща надпревара.

В същия ден състезателите по борба от Царево донесоха много отличия. На 22 април 2017г. в  Кюстендил се проведе XXII Международен турнир по борба „Васил и Георги Илиеви“.

В турнира се състезаваха борци от България, Гърция, Грузия и Молдова. Петима от състезателите на клуба по борба „Крали Бимбалов“ гр. Царево взеха участие в турнира, а отличията, които успяха да извоюват са четири.

Кристислав Раданов извоюва сребърен медал, като от златния го разделиха само 2 точки, които бяха в полза на съперника му от Молдова. Ивайло Тодоров, Кирчо Атанасов Михайлов и Кирчо Ташев Михайлов заеха третите места в своите категории.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация