Предна В момента Следва
JACK HARLOW LOVIN ON ME
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Новини Царево

Царево със спортни постижения

Царево със спортни постижения

Събота, 22 април, беше истинско изпитание за най-добрите колоездачи. Съревнованието „Предизвикай Странджа"стартира от центъра на гр. Царево. Четиринадесет участници преминаха 32-километров маршрут, състезавайки се за време и издръжливост.

Трасето на пътя беше дълго, минаващо през връх „Граничар“, местностите „Дълга Поляна“, „Петдесето бука“ и „Калинов врис“. Осем от участниците удължиха своя маршрут и преминаха 52км.

След три часа каране по горските пътеки, на финала бяха първите трима участници. Те получиха специални награди, осигурени от спонсори, подкрепящи събитието. От ръководството на „Вело Царево“ обещават, че предизвикателствата пред колоездачите тепърва предстоят и вече имат идея за следваща надпревара.

В същия ден състезателите по борба от Царево донесоха много отличия. На 22 април 2017г. в  Кюстендил се проведе XXII Международен турнир по борба „Васил и Георги Илиеви“.

В турнира се състезаваха борци от България, Гърция, Грузия и Молдова. Петима от състезателите на клуба по борба „Крали Бимбалов“ гр. Царево взеха участие в турнира, а отличията, които успяха да извоюват са четири.

Кристислав Раданов извоюва сребърен медал, като от златния го разделиха само 2 точки, които бяха в полза на съперника му от Молдова. Ивайло Тодоров, Кирчо Атанасов Михайлов и Кирчо Ташев Михайлов заеха третите места в своите категории.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация